To Chef or not to Chef

Sfaturi de mare valoare de la un leader de succes! Să vă fie de bine!

”Cu totii stim problema restaurantelor din ziua de azi si aceasta este gasirea  personalului bun, nu este vorba doar de oameni dispusi sa munceasca doar pentru a ocupa locurile vacante, ci este vorba de acei oameni buni, care ajuta la  dezvoltarea restaurantului asigurand un ecilibru pentru o perioada lunga de timp. Aceasta problema fiind majora pentru multe afaceri din industria alimentara.

In paralel pentru personalul bun, este dificil gasirea locurilor bune de munca in care sa-si practice meseria, care sa ofere oportunitati de crestere, oportunitati de dezvoltare, libertatea in exprimare, salarii atractive pentru cele 14-16  ore lucrate zilnic sau alte beneficii.

Succesul unui restaurant rareori este determinat de echipamentul disponibil, nu mereu trebuie un echipament de ultima generatie pentru ca lucrurile sa mearga in restaurant, succesul unui restaurant nu tine de o locatie buna, chiar daca uneori echipamentul si locatia pot face diferenta. Diferenta sta in angajati, de gasirea personalului bun si de pastrarea lui, este vorba de oameni buni care ofera servicii de calitate, care ofera progres restaurantului.

Deci, ce inseamna să fii un bucatar bun sau cum poti să fii unul?

  •  Fii un exemplu.

In toate cazurile, un bucatar bun devine un exemplu pentru cei din jur. Un bucatar bun, are grija de uniforma lui, de igiena personala, cutietele lui vor fi mereu ascutite, va avea mereu grija sa nu-i lipseasca nimic din mise en place, mereu lucreaza in ordine, gusta din ce prepara, ii ajuta pe cei care au nevoie dea jutor, acestea sunt doar cateva lucruri pe care le poti face ca sa fi mai bun si sa iesi in evidenta.”…Continuare aici: http://altceva.co/2016/03/29/to-chef-or-not-to-chef/

Advertisements

Părerea ta contează

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s