Unde găsesc oameni interesați de dezvoltarea personală și profesională?

Știi cum se spune, o imagine face cît 1000 de cuvinte. Și atunci, cînd vine vorba despre Facebook vs LinkedIn în ceea ce privește interesul acordat de către utilizatorii acestor rețele de socializare dezvoltării profesionale, te las pe tine să privești imaginea de mai jos și să tragi concluziile.

statistica fb vs in

Așadar, dacă nu ai un cont de LinkedIn, fă-ți unul și ajută-te de articolul de aici pentru a afla cum să-l folosești într-un mod eficient.

Dacă ai deja un cont pe LinkedIn și dacă ești o persoană curajoasă, o persoană care crede că are ceva de spus, o persoană care are idei ce pot schimba mersul lucrurilor, intră în Club de Brainstorming și hai să punem lumea la cale.

Ce este club de Brainstorming?

CdB este un grup care a luat naștere din dorința de a-i ajuta pe cei care se regăsesc în pană de idei sau de soluții, prin punerea la dispoziție a unui spațiu virtual, unde fiecare membru este liber să ceară sfaturi, idei, păreri, sau să propună subiecte de discuție menite să îi fie de ajutor lui sau celorlalți membri.

Imaginează-ți că lucrezi în publicitate, vînzări, HR, sau orice alt domeniu și ai nevoie de cîteva păreri, idei sau soluții venite din partea oamenilor cu care intri în contact. E puțin cam dificil să porți astfel de discuții deschise cu clienții sau cu partenerii tăi, nu-i așa? Ei bine, dacă intri în acest Club și îi ajuți pe ceilalți atunci cînd au nevoie de ajutorul tău, îți promit că și ei vor face același lucru frumos pentru tine.
Regula de bază a acestui club este aceea de a nu critica părerile, propunerile sau soluțiile celorlalți membri. Așadar, nici măcar like-urile nu sunt bine venite 🙂 un simplu dar profund mulțumesc este suficient pentru a-ți arăta aprecierea față de cel sau cei care te-au ajutat.

Te aștept pe LinkedIn
și îți urez mult succes în viața personală și profesională!

Cu drag,
Ion

20130527-020130.jpg

Advertisements

Părerea ta contează

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s