Descoperă-ți calitățile utile dezvoltării personale și profesionale!

”Atunci când tu ai un măr și eu am un măr și facem schimb între noi, fiecare rămâne cu câte un măr. Atunci când tu ai o idee și eu am o idee și facem schimb între noi, fiecare rămâne cu două idei.”
ImageÎn ce condiții s-ar putea să-ți fie de folos acest curs?
Dacă îți dorești să fii o persoană importantă și apreciată în cercul tău de prieteni, dacă îți face plăcere să fii admirat atunci când susții o prezentare sau atunci când vorbești în fața cunoscuților tăi, dacă ai vrea să fii lăudat în permanență de către șeful și colegii tăi, dacă ai vrea să ocupi un post de conducere și dacă stima și respectul celorlalți te fac să te simți bine, atunci s-ar putea să îți facă plăcere să descoperi în tine și să antrenezi acele calități care sunt utile pentru a obține toate aceste lucruri.
De-a lungul timpului, filosofii, psihologii și sociologii au observat că aceste calități s-au regăsit la personalități precum Socrate, Abraham Lincoln, Theodore Roosevelt, Benjamin Franklin, Andrew Carnegie (Regele Oțelului), Steve Jobs și mulți, mulți alții.
Iată în cele ce urmează cum îți vei descoperi potențialul:
Ziua I
1. Prezentarea participanților (Abia așteptăm să te cunoaștem!)
2. Prezentarea problemelor (Pentru că o problemă rostită e o problemă pe jumătate rezolvată, toată atenția va fi îndreptată asupra ta. O să te ascultăm, o să te înțelegem și o să te rugăm să ne spui cum anume ai făcut față situațiilor dificile cu care te-ai confruntat. Vom face o sesiune de împărtășire a soluțiilor și fiecare va fi liber să aleagă soluția care i se potrivește cel mai bine)
3. Obiectivele cursului. Tu vei stabili obiectivele cursului în funcție de nevoile tale.
4. Schimbul de idei. Ideile tale îi vor ajuta pe ceilalți participanți iar ei te vor aprecia pentru asta.
5. Pauză de masă
6. Teoretizarea. Exemplul tău va fi teoretizat și transformat într-un pont la care ceilalți participanți vor apela atunci când vor avea nevoie.
7. Vei trage concluzii pe baza celor discutate și vei primi o temă ingenioasă pentru acasă, o temă pe care îți va face mare plăcere să o rezolvi.Ziua II1. Prezentarea temei surpriză
2. Procesul vânzării – Discuții libere (te vom ruga, bazându-te pe experiența ta și pe situațiile de viață prin care ai trecut, să ne ajuți să aflăm ce este procesul vânzării din punctul tău de vedere. Care sunt etapele acestui proces și care e momentul potrivit în care se poate face tranziția de la o etapă a procesului vânzării la cealaltă.
3. Comunicarea nonverbală – Vei participa la câteva mici experimente de comunicare nonverbală și vei avea posibilitatea de a ne explica cum anume percepi acest domeniu, ce părere ai despre el și cum ar putea (dacă ar putea) fi aplicate aceste cunoștințe în procesul vânzării
4. Oratorie – Vei analiza câteva discursuri, le vei comenta și ne vei spune care este părerea ta în legătură cu acestea. Împreună vom vedea de ce anume unele au succes la public iar altele nu.
5. În final vei primi un suport cu materiale adiționale pe care îți va face plăcere să le citești pentru a lega și mai bine lucrurile discutate pe parcursul sesiunii de curs.La finalul acestei sesiuni nu vei descoperi lucruri noi. Vei ști exact aceleași lucruri pe care le-ai știut și înainte. Pe parcursul acestei sesiuni vei afla care sunt calitățile pe care, dacă vei pune valoare, vei avea parte de cea mai rapidă ascensiune atât în plan personal cât și în plan profesional. Tu ești cel care poate da viață potențialului tău!„Dacă un ou este spart de o forță exterioară, viața se termină.
Dacă un ou este spart de o forță interioară, viața începe.
Lucrurile minunate se întîmplă din interior.”

Promisiunea noastră este aceea că după cele 16 ore de curs, cei cu care vei intra în contact te vor aprecia. Te te vei împrieteni cu oamenii mult mai ușor iar discursurile tale vor atrage și mai multă atenție și vor stârni și mai mult interes.
Îți mulțumim pentru că prin dorința ta de a deveni și mai bun ne ajuți și pe noi să devenim mai buni!

Cum și când participi la acest curs?

La curs te așteptăm în București în data de 23 și 24 martie 2013. Avem 10 locuri disponibile și pentru că suntem conștienți de nevoile tale îți oferim posibilitatea de a ocupa unul dintre aceste locuri chiar acum prin trimiterea unui mail la adresa focusspeak@yahoo.com cu mesajul ”Rezervare Loc”. Prețul acestui curs este de 389 lei TVA inclus și îl poți achita în următoarele moduri:

1. Faci rezervare fără să plătești și în maxim 1 săptămână te rugăm să achiți cel puțin jumătate din sumă, cealaltă parte urmând să o achiți în ziua începerii cursului.
2. Faci rezervare și plătești toată suma.
3. Faci rezervare acum și ne propui o în scris o modalitate prin care crezi tu că îți este mai ușor să ne achiți suma cu cel puțin 2 săptămâni înainte de curs.

În această sumă sunt cuprinse următoarele:
-diplome FocusSpeak
-suplimentul diplomei
-o mare surpriză pentru tine
-materiale de lucru
-suport de curs
-ecusoane
-pauza de masa

Contul bancar în care te rugăm să depui bănuții este RO47INGB0000999903240738 la ING Bank. Dacă ai nevoie de mai multe informații sună-mă la 0733/878.942 Ion Bosioc.

De asemenea, ți-ar fi folositor dacă ai atașa la email un document Word în care să ne spui ce ce propuneri ai pentru acest curs, care sunt problemele cu care te confrunți, pe ce anume ai vrea să punem accentul și, nu în ultimul rând, să ne spui câteva lucruri despre tine. Nu este obligatoriu, însă îți poate fi de folos.

Cu cel mai mare drag,
echipa FocusSpeak.

Advertisements