Mulțumim pentru feedback și pentru înțelegere!

Anulare cursuri!

Feedback-ul pe care cursanții noștri ni l-au oferit ne-a ajutat să înțelegem că trainingurile focusspeak pe care le-am susținut până în momentul de față nu și-au atins obiectivul așa cum sperasem inițial. De aceea, toate sesiunile programate vor fi anulate.

Cei care au făcut deja plata vor fi contactați în cel mai scurt timp și vor primi banii înapoi sau dacă vor dori, vor fi reprogramați pentru următoarea sesiune.

De ce la următoarea sesiune s-ar putea să vă placă mai mult?

Pentru că îmbină experiențele de leadership, vânzări și management ale celor care au participat la primele sesiuni de training focusspeak.

Participanții au venit cu idei geniale, ne-au împărtășit din experiența lor și ne-au oferit posibilitatea de a înțelege care sunt lucrurile care contează cel mai mult pentru un om care vrea să fie respectat, apreciat și recompensat la adevărata lui valoare.

De asemenea ne-au împărtășit și experiențele lor negative și ne-au ajutat să descoperim câteva modalități care v-ar putea fi de mare folos atunci când vreți să vă construiți o carieră în vînzări, să vă împrieteniți ușor cu potențialii clienți și să aveți totodată timp pentru viața personală.

Pentru feedbackul, sfaturile și ideile remarcabile pe care ni le-au oferit, ținem să mulțumim din suflet tuturor celor care au știut că vom lua în considerare părerea lor și le promitem că următoarele sesiuni vor fi exact așa cum și-au dorit să fie.

După cum puteți observa, am fost și încă suntem imperfecți.

Ne pare rău pentru această situaţie și ne gândim mereu la ce am putea face pentru a vă oferi exact lucrul pe care îl căutați. De aceea, fie că v-ați înscris la training, fie că nu, părerea dumneavoastră contează foarte mult pentru dumneavoastră, pentru toți cei care vor urma pe viitor trainingurile acestei companii și pentru noi, cei care fără ideile pe care ni le oferiți nu am fi decât niște scolastici, niste predicatori rupți de realitate.

Pentru că vrem să vă oferim doar ceea ce e mai bun, apreciem orice critică, sfat, idee pe care ați dori să ne-o împărtășiți!

Vă rugăm să luați în considerare posibilitatea de a ne ajuta să concepem un program potrivit nevoilor dumneavoastră prin trimiterea unui mail la adresa focusspeak@yahoo.com sau prin scrierea unui comentariu la acestă postare.

Vă mulțumim anticipat și vă promitem să venim cu ceva din ce în ce mai bun pe viitor!

Cu prietenie,
echipa FocusSpeak.

Advertisements